Глюкоза (декстроза) 25 кг
Глюкоза (декстроза) 25 кг
Глюкоза або декстроза зустрічається в соку багатьох фруктів та ягід, у тому числі і винограду, від чого й походить назва цього виду цукру.
Безбарвна кристалічна речовина солодкого смаку, розчинна у воді
-Глюкоза використовується переважно при виробництві харчових продуктів. Глюкоза застосовується у хлібопеченні.
- У кондитерському виробництві глюкоза використовується в суміші з цукром для виготовлення м'яких цукерок, шоколаду, печива, крекерів, кексів.
- 1 900 ₴/мішокНемає в наявності Оптом і в роздріб+380 (97) 744-02-60Олександр
- +380 (98) 795-38-52Вікторія
- +380 (67) 999-41-71офіс